GARAGE

Wij zijn een autogarage in de breedste zin van het woord en leveren je diverse diensten. Van onderhoudswerk, schadeherstel, pechhulp tot aan een APK keuring. Neem hieronder een kijkje en kom bij ons langs.

Bij Segers Autotechniek ben je aan het juiste adres voor een goede reparatie en onderhoud van jouw auto. Vanuit onze eigen werkplaats zorgen we ervoor dat jouw auto in perfecte conditie blijft en dat reparaties vakkundig worden uitgevoerd. Zo blijf je gegarandeerd van een goede werking van jouw auto en kom je onderweg niet voor verrassingen te staan. 

 

ONZE DIENSTEN

APK-KEURING

Is het weer tijd om een afspraak te maken voor de APK? Onze gediplomeerde APK-keurmeesters beoordelen de staat van jouw auto volgens RDW-regelgeving.

ONDERHOUD

Bij Segers Autotechniek kun je terecht voor zowel kleine als grote onderhoudsbeurten, dit voor ieder automerk. Zo kun je weer veilig en vertrouwd de weg op.

BANDENSERVICE

De staat van jouw autobanden heeft direct effect op het rijcomfort en de veiligheid. Segers Autotechniek heeft de juiste vakkennis in huis, zodat we altijd de beste service kunnen leveren.

DIAGNOSE

Brandt er een lampje op het dashboard? Of heb je het gevoel dat jouw auto motorisch niet helemaal in orde is? Dan kan het zijn dat er een storing in jouw auto plaatsvindt. Met behulp van onze diagnoseapparatuur kunnen wij het probleem of de storing uitlezen en oplossen!

BANDENOPSLAG

Weet je even niet waar je jouw zomer- of winterbanden moet laten? Bij Segers Autotechniek sla je ze op voor maar €75,- per jaar!

SCHADEHERSTEL

Schade aan jouw auto? Geen paniek, wij staan voor je klaar! Segers Autotechniek herstelt jouw auto vakkundig en snel, met oog voor het kleinste detail.

AIRCO

Airconditioning zorgt voor een gezond klimaat in de auto. Het is dan ook belangrijk om deze goed te onderhouden. Bij Segers Autotechniek ben je aan het juiste adres, wij zorgen ervoor dat jouw airco optimaal werkt.

PECHHULP

Pech langs de weg? Segers Autotechniek komt naar je toe!

VERVANGEND VERVOER

Moet de auto langer in de garage blijven? Met het vervangend vervoer van Segers Autotechniek blijf je toch mobiel!

PETRONAS OLIE

In onze garage werken we met Petronas olie. De Petronas olie is een hoogwaardig product binnen de automotive industrie. Het bewijs van de unieke kracht van Petronas is zichtbaar in het Mercedes AMG Petronas Formula 1 Team en voldoet aan de meest actuele fabrieksspecificaties.

 

Heb je een specifieke klus?

Heb je een specifieke klus voor ons of wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op.